Eelhoe gel ooglapjes Hyaluronzuur en parelextract 12 stuks

Eelhoe gel ooglapjes Hyaluronzuur en parelextract 12 stuks

€ 8,80
Inclusief belasting
117415

Oogpleisters Hyaluronzuur

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Eelhoe gel ooglapjes Hyaluronzuur en parelextract 12 stuks

Eelhoe gel ooglapjes met hyaluronzuur en parelextract zijn een luxe product ontworpen voor intensieve verzorging van de tere huid rond de ogen. Deze unieke vlokken zorgen voor een diepe hydratatie, verhelderen en verzachten rimpels, waardoor de huid stralender en gevoed wordt.

Belangrijkste voordelen:

-Intensieve hydratatie: Hyaluronzuur hydrateert de huid diep, waardoor de elasticiteit en zachtheid toenemen.

- Huidverheldering: Parelextract heeft een verhelderend effect, vermindert donkere kringen en verkleuringen onder de ogen, waardoor de huid een gezonde glans krijgt.

-Rimpels gladstrijken: de pleisters helpen fijne rimpels en expressielijnen glad te strijken, waardoor het algehele uiterlijk van de huid wordt verbeterd.

- Verfrissen en kalmeren: het verkoelende effect van de pads verlicht vermoeide ogen en vermindert zwelling en roodheid.

-Gebruiksgemak: Door de gelconsistentie zijn de pads gemakkelijk aan te brengen en perfect voor gebruik terwijl u ontspant in uw thuisspa.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig uw gezicht grondig en droog uw huid zachtjes. Haal het kussentje uit de verpakking en plaats het onder het oog, terwijl u zachtjes drukt. Laat het 15-20 minuten intrekken zodat de actieve ingrediënten in de huid kunnen dringen. Verwijder de pads en masseer de resterende essence in de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Hyaluronic Acid , Pearl , collageen, hydroxyethylcellulose, allantoïne, extract van Aloe barbadensisbladeren, fenoxyethanol, parfum. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117415
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
7993761400

Eelhoe gel ooglapjes...

€ 8,80
group_work Cookie toestemming