BeBio
YUMI
mIYA30

Over ons

Over ons

Brilante.nl is een plek die in het leven is geroepen om alle liefhebbers van bewuste verzorging en hoogwaardige cosmetica bij elkaar te brengen. Door passie, ervaring en kennis van de cosmetica-industrie te combineren, hebben we een rijk en divers assortiment gecreëerd waarin zowel dames als heren iets voor zichzelf zullen vinden. We distribueren de beste Poolse cosmetica, zorgen voor een zorgvuldige selectie van preparaten en bieden onze klanten alleen bewezen producten.

Bent u op zoek naar natuurlijke of professionele cosmetica die effectiviteit, een mooi aroma en gebruiksgemak combineren? Ga er in dat geval achterover zitten en kijk wat we voor je hebben klaargemaakt - in onze online drogisterij vind je zeker iets voor jezelf!

Bij het creëren van onze drogisterij hadden we één doel: alleen de beste cosmetica van de meest gerespecteerde producenten leveren. Niet alleen de algemeen bekende, maar ook minder populaire, die zich echter richten op de kwaliteit van hun producten en uitstekende samenstellingen van ingrediënten gebruiken. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een ​​rijk assortiment te creëren, waarin de beste Poolse producenten voorop lopen.

Brilante.nl is een keuze. Wij bieden Poolse cosmetica aan van merken als OnlyBio, Bandi, Bielenda (inclusief Bielenda Professional), Body Boom, Nacomi, Anwen, Ziaja, Farmona en vele anderen. Natuurlijk bevelen we ook cosmetica aan van buitenlandse fabrikanten die over de hele wereld bekendheid hebben verworven en waarvan de preparaten zowel thuis als in schoonheidssalons in bijna elke uithoek van onze planeet worden gebruikt.

We gebruiken jarenlange ervaring om preparaten te selecteren - we distribueren sinds 2013 cosmetica in het Westen en hebben naast onze online activiteit ook een stationaire winkel in Den Haag. Hierdoor kennen we de behoeften van onze klanten en weten we hoe we hieraan kunnen voldoen.

Bij Brilante.nl richten we ons zowel op kwantiteit als op kwaliteit. Daarom moedigen we u aan om te investeren in de beste Poolse cosmetica, waarmee u elke dag bewuste lichaamsverzorging kunt garanderen.

Kom meer te weten
group_work Toestemming voor cookies