Isana Schud maar! tweefasige oogmake-up verwijderaar 100 ml

Isana Schud maar! tweefasige oogmake-up verwijderaar 100 ml

€ 3,70
Inclusief belasting
116706

Verwijdert effectief zelfs de meest hardnekkige make-up

0
Aantal

Isana Schud maar! tweefasige oogmake-up verwijderaar 100 ml

Isana Schud maar! Two-Phase Eye Make-up Remover is een effectieve oplossing voor het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige ego -up. De tweefasenformule, verrijkt met delicate verzorgende ingrediënten, verwijdert effectief make-up zonder de gevoelige huid rond de ogen te irriteren. Na gebruik van de vloeistof is de huid schoon, verfrist en gehydrateerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles goed voor gebruik om beide vloeibare fasen te combineren. Breng een kleine hoeveelheid vloeistof aan op een wattenschijfje. Plaats het geweekte wattenschijfje voorzichtig op uw gesloten oogleden en houd het een paar seconden vast. Veeg zachtjes over uw oogleden en wimpers om make-up te verwijderen. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Isododecaan, Sorbitol, Dicaprylyl Ether, Glycerine, 1,2-Hexaandiol, Rosa Damascena Water , Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Natriumchloride, Natriumsulfaat, Natriumferrocyanide, Natriumhydroxide, Hydroxyacetofenon, Tocoferol, Kaliumsorbaat, Natrium Benzoaat, sorbinezuur, CI 16185, CI 61565.

De volledige en actuele samenstelling staat altijd op de verpakking.

116706
veel

Specifieke referenties

EAN
4068134031426

Isana Schud maar!...

€ 3,70
group_work Cookie toestemming