Bioaqua verfrissend en verhelderend gezichtsmasker Pomegranate 25g

Bioaqua verfrissend en verhelderend gezichtsmasker Pomegranate 25g

€ 1,00
Inclusief belasting
117396

Blad gezichtsmasker

0
Aantal

Bioaqua verfrissend en verhelderend gezichtsmasker Pomegranate 25g

Bioaqua verfrissend en verhelderend gezichtsmasker Granaatappel is een perfecte oplossing voor iedereen die zijn huid wil verfrissen en verhelderen. Dit bladmasker is doordrenkt met granaatappelextract, dat rijk is aan vitamines en antioxidanten, en helpt de huid te voeden en te beschermen. Dankzij dit wordt de huid stralender, steviger en gehydrateerder, met zichtbaar verminderde verkleuring.

Belangrijkste voordelen:

-Verfrissend en verhelderend: Granaatappelextract verheldert de huid, waardoor deze een gezonde glans en egale toon krijgt.

-Diepe hydratatie: het masker hydrateert intensief en herstelt de natuurlijke elasticiteit en zachtheid van de huid.

-Bescherming tegen vrije radicalen: Rijk aan antioxidanten, helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd.

-Gebruiksgemak: het bladmasker is eenvoudig aan te brengen, perfect voor het snel verfrissen van de huid in een thuisspa.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig uw gezicht grondig en droog uw huid zachtjes. Vouw het masker open en breng het gelijkmatig aan op het gezicht, waarbij het zich aanpast aan de contouren. Laat het 15-20 minuten intrekken zodat de actieve ingrediënten in de huid kunnen dringen. Verwijder het masker en masseer de resterende essentie in de huid zonder af te spoelen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117396
veel

Specifieke referenties

EAN
6957148425612

Bioaqua verfrissend en...

€ 1,00
group_work Cookie toestemming