• Niet op voorraad
Natuurlijke Flagolie Sojakaars Kumquat, Ylang-Ylang, Patchouli 150 g

Natuurlijke Flagolie Sojakaars Kumquat, Ylang-Ylang, Patchouli 150 g

€ 13,10
Inclusief belasting
103764

Waar ruikt KUMKWAT, YLANG-YLANG, PATCHOULA sojakaars naar?

0
Aantal
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Hoe ruikt KUMKWAT, YLANG-YLANG, PATCHOULA sojakaars?

De kaars KUMKWAT, YLANG-YLANG, PATCHOULA is een van de meest exotische Flagolie geuren. We selecteerden tonen van kruiden, bloemen en fruit en combineerden ze om ons een reis naar Madagaskar te doen herinneren. We hebben de bloemblaadjes van de ylang-ylang bloem het hart van de compositie gemaakt. Hun intense kruidige geur wordt vaak gebruikt in de parfumerie. Om de ylang-ylang in evenwicht te brengen, hebben we een balsamico, licht houtachtige geur van patchouli en een delicaat en zoet kumquataroma aan de compositie toegevoegd.

Hoofdnoot: kumquat
Hartnoten: ylang-ylang, wilde dzik
Basisnoot: patchouli, sandelhout

HOE TE GEBRUIKEN

1) Controleer de lengte van de pit voordat je de kaars aansteekt

De optimale lengte van de pit is ongeveer 5 cm.

Als de pit langer is, maak hem dan korter om een rokende, springende vlam te voorkomen.

U kunt een speciaal ontworpen lontschaar gebruiken of gebruik een klassieke kantoorschaar.

2) Als de kaars brandt, doof hem dan niet voordat de was tot aan de randen van het vat is gesmolten

Hierdoor brandt de kaars gelijkmatig en is er geen sprake van een “tunnelboor” effect, en gebruik je dus alle was en heb je langer plezier van de kaars.

3) Als de kaars te lang brandt, kan de pit "uitrekken", wat een lichte roetvorming kan veroorzaken

Het is de moeite waard om de kaars uit te doen, te wachten tot de was iets is uitgehard, de pit in te korten en opnieuw aan te steken.

4) Om de kaars te doven kunt u het beste een kaarsendover gebruiken

Anders zal een ondergedoofde pit (bijvoorbeeld wanneer de vlam wordt uitgeblazen) veel meer rook afgeven.

103764

Specifieke referenties

EAN
5907471931763

Natuurlijke Flagolie...

€ 13,10
group_work Cookie toestemming