• Niet op voorraad
Natuurlijke Flagolie Sojakaars Zwarte Peper, Muskus, Bergamot 150 g

Natuurlijke Flagolie Sojakaars Zwarte Peper, Muskus, Bergamot 150 g

€ 13,10
Inclusief belasting
103767

Handgemaakte kaars van natuurlijke sojawas met een zoete, energieke geur.

0
Aantal
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Hoe ruikt de kaars ZWARTE PEPER, MUSK, BERGAMOT?

normal ;text-align:justify;vertical-align:baseline;"> Marie Antoinette hield van musk. Speciaal voor haar werden ze in paleiskommen bewaard en 's ochtends in de kamers gespoten. Rond deze warme en sensuele noot creëerden we de samenstelling van de kaars ZWARTE PEPER, MUSK, BERGAMOT.Dit is een verfijnde geur, opgebouwd uit contrasten.De scherpe en kruidige noot van zwarte peper is verzacht door delicate bergamot en subtiele Damask roos.Dankzij zo'n rijke combinatie hebben we verkregen een nobel aroma dat perfect harmonieert met elegante interieurs.

Topnoten: bergamot, zwarte bes, peper
Hartnoten: roos, jasmijn
Basisnoten: hout, muskus, amber

HOE TE GEBRUIKEN

1) Controleer de lengte van de pit voordat u de kaars aansteekt

De optimale lengte van de pit is ongeveer 5 cm.

Als de pit langer is, maak hem dan korter om een rokende, springende vlam te voorkomen.

U kunt speciaal ontworpen pit schaar of gebruik een klassieke kantoorschaar.

2) Als de kaars brandt, doof hem dan niet voordat de was tot aan de randen van het vat is gesmolten

Hierdoor brandt de kaars gelijkmatig en is er geen tunnelbooreffect en gebruik je alle was en heb je langer plezier van de kaars.

3) Als de kaars te lang brandt, kan de pit "uitrekken", wat een lichte roetvorming kan veroorzaken

Het is de moeite waard om de kaars uit te doen, te wachten tot de was iets is uitgehard, de pit in te korten en opnieuw aan te steken.

4) Om de kaars te doven kunt u het beste een kaarsendover gebruiken

Anders zal een ondergedoofde pit (bijvoorbeeld wanneer de vlam wordt uitgeblazen) veel meer rook afgeven.

103767

Specifieke referenties

EAN
5907471931732

Natuurlijke Flagolie...

€ 13,10
group_work Cookie toestemming