Yumi Aloe Intensief hydraterende vloeibare handzeep Peer 300 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Deze zeep heeft een hydraterende en regenererende werking, wat vooral gunstig is voor de huid van je handen

Aantal
1

Yumi aloë vloeibare handzeep intens hydraterende peer 300 ml

Yumi Aloe Pear handzeep is een product dat voordelen biedt voor de verzorging van de handhuid. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: Het product bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het zacht is voor de huid. Het beperken van chemicaliën kan irritatie helpen voorkomen.

-Aloë-sap: Aloë staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Helpt de huid te hydrateren en irritaties te verzachten.

-Vitamine E: Het is een antioxiderende stof die de huid helpt beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het ondersteunt ook de vorming van collageen, wat kan helpen uw huid stevig te houden.

-Melkzuur: Helpt bij het reguleren van de pH van de huid, wat gunstig kan zijn voor het behouden van een gezonde huidconditie.

-Betaïne: afkomstig van suikerbieten en kan helpen de huid van uw handen glad en gehydrateerd te houden.

-Perengeur: Deze geur maakt het gebruik van de zeep tot een plezier en laat je handen ruiken naar verse peer.

Deze zeep heeft een hydraterende en regenererende werking, wat vooral gunstig is voor de huid van uw handen, die vaak wordt blootgesteld aan uitdroging en irritatie. Helpt de huid zacht, zijdeachtig en fris te houden. Het is bovendien een veganistisch product, wat aantrekkelijk kan zijn voor mensen die de voorkeur geven aan producten zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zeep aan op de vochtige huid van uw handen, verdeel het over de huid en spoel vervolgens grondig af.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , glycerine, natriumcocosulfaat, cocamidopropylbetaïne, betaïne, coco-glucoside, laurylglucoside, Pyrus Communis-fruitextract, glyceryloleaat, xanthaangom, polyglyceryl-4-capraat, tocoferol, melkzuur, citroenzuur, Parfum, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112518
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163718

Yumi Aloe Intensief...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies