Frosch Sensitive Aloe Vera Douchegel 300 ml

Frosch Sensitive Aloe Vera Douchegel 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting
111912

Laat na gebruik een delicate geur van aloë achter

0
Aantal

Frosch Sensitive Aloe Vera Douchegel 300 ml

Frosch douchegel met de geur van aloë vera is een uitstekend product met veel verzorgende eigenschappen. De formule hydrateert de huid perfect, terwijl ze delicaat en mild is. Je kunt het dagelijks gebruiken terwijl je geniet van bescherming en verfrissing. De douchegel is dermatologisch getest, dus je kunt er zeker van zijn dat het veilig is voor je huid. Daarnaast is het 100% vegan, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Deze douchegel bevat geen kleurstoffen of alcohol en irriteert de huid dus niet. Na gebruik laat het een delicate geur van aloë vera achter, die je bad fris zal maken. Bovendien is de gel vrij van schadelijke stoffen zoals vaseline, acrylaten, parabenen, siliconen en alcohol. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een product gebruikt dat niet alleen voor uw huid zorgt, maar ook voor de gezondheid ervan.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid gel op uw handen of op een badspons. Verdeel de gel voorzichtig over het hele lichaam met zachte masserende bewegingen. U kunt zich concentreren op de plaatsen die u wilt verfrissen of ontspannen. Spoel de gel grondig af met water en zorg ervoor dat er geen resten op de huid achterblijven.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumlaurethsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Coco-Glucoside, Glycerine, Dinatriumcocoylglutamaat, Sorbitan Sesquicaprylaat, Panthenol , Natriumchloride, Aloë Barbadensis, Propaandiol, Parfum, Natriumbenzoaat, Melkzuur. .

111912
veel

Specifieke referenties

EAN
4001499943973

Frosch Sensitive Aloe Vera...

€ 3,80
group_work Cookie toestemming