Frosch Sensitive Granaatappel Douchegel 300 ml

Frosch Sensitive Granaatappel Douchegel 300 ml

€ 3,80
Inclusief belasting
111913

Douchegel zorgt voor een hoge hydratatie en fluweelzachte gladheid van de huid

0
Aantal

Frosch Sensitive Granaatappel Douchegel 300 ml

Frosch Senses Pomegranate douchegel zorgt voor een hoge hydratatie en een fluweelzachte gladheid van de huid. Deze gel is perfect voor dagelijks gebruik en is dermatologisch getest, zodat u er zeker van kunt zijn dat hij veilig is voor uw huid. Het is vermeldenswaard dat de gel geen aantal schadelijke stoffen bevat, zoals vaseline, acrylaten, parabenen, siliconen, alcohol en EDTA. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het product niet alleen uw huid verzorgt, maar ook beschermt tegen mogelijk ongewenste ingrediënten. Deze gel heeft ook andere gunstige eigenschappen. Verwijdert vuil, waardoor de huid schoon en verfrist blijft. Bovendien heeft het een aangename geur waarmee je kunt ontspannen en tot rust kunt komen tijdens het nemen van een bad. De huid wordt licht zacht na gebruik van deze gel, waardoor elk bad een aangename ervaring voor de zintuigen wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid gel op uw handen of op een badspons. Verdeel de gel voorzichtig over het hele lichaam met zachte masserende bewegingen. U kunt zich concentreren op de plaatsen die u wilt verfrissen of ontspannen. Spoel de gel grondig af met water en zorg ervoor dat er geen resten op de huid achterblijven.

SAMENSTELLING

Aqua , Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Panthenol , Sodium Chloride, Punica Granatum Fruit Extract, Propanediol, Parfum, Natriumbenzoaat, Melkzuur, Citroenzuur altijd op de verpakking.

111913
veel

Specifieke referenties

EAN
4001499943980

Frosch Sensitive...

€ 3,80
group_work Cookie toestemming