BasicLab Micellis verzachtende micellaire vloeistof voor vasculaire en gevoelige huid 500 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

De huid wordt effectief gereinigd van make-up

Aantal
0

BasicLab Micellis verzachtende micellaire vloeistof voor vasculaire en gevoelige huid 500 ml

Een verzachtende micellaire vloeistof voor het reinigen van de vasculaire en gevoelige huid is een delicate oplossing die make-up voorzichtig verwijdert zonder dat wrijven nodig is, waardoor het risico op irritatie wordt geminimaliseerd. De formule met een fysiologische pH verwijdert niet alleen make-up, ale droogt de huid ook niet uit en verstoort de hydrolipidenbalans niet. Deze micellaire vloeistof wordt aanbevolen als eerste stap in het make-upverwijderingsproces, waarna u de huid kunt blijven reinigen met een verzachtende reinigingsgel.

ACTIE:

-Zachte, biologisch afbreekbare reinigingsstoffen van plantaardige oorsprong verwijderen effectief make-up en andere onzuiverheden.

-2% betaïne bindt effectief water in de structuren van de opperhuid, waardoor deze langdurig wordt gehydrateerd. Beschermt de epidermale barrière en voorkomt waterverlies en uitdroging van de huid. Tegelijkertijd verzacht het irritaties en roodheid, waardoor de conditie van de vasculaire huid wordt verbeterd.

-Naringenine, een plantaardige flavonoïde, beschermt en versterkt de vasculaire huid en vermindert de neiging tot roodheid.

-Ectoïne heeft een verzachtende werking op irritaties en vermindert de neiging van de huid tot overgevoeligheid.

-Het aminozuur arginine verbetert het hydratatieniveau van de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

-Panthenyltriacetaat werkt synergetisch met naring, versnelt de regeneratie van de opperhuid, verzacht irritaties veroorzaakt door externe factoren en heeft een positief effect op de conditie van de hydrolipidenbarrière.

- Pantenol en allantoïne versterken de hydraterende en verzachtende werking.

RESULTATEN:

-De huid wordt effectief gereinigd van make-up.

-Vermindering van roodheid.

-De huid wordt gekalmeerd en gladgemaakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met micellaire vloeistof en was vervolgens voorzichtig de huid van uw gezicht en oogleden. Herhaal de handeling totdat het wattenschijfje schoon blijft. Daarna afwassen met water

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-4-pelargonaat, betaïne, glycerine, caprylyl/caprylglucoside, ectoïne, naringenine, arginine, panthenyltriacetaat, Panthenol , allantoïne, pentyleenglycol, levulinezuur, natriumlevulinaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113394
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170651

BasicLab Micellis...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies