Miya Cosmetics mySHOWERgel natuurlijke Douchegel met Abessijnse olie 190 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

De douchegel is zacht waardoor hij geschikt is voor veel huidtypes

Aantal
1
Niet op voorraad

Miya Cosmetics mySHOWERgel natuurlijke Douchegel met Abessijnse olie 190 ml

Een douchegel die tal van voordelen heeft voor de huid. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van deze gel:

- Abessijnse olie: dit ingrediënt verzacht huidirritaties, ondersteunt het regeneratieproces van de huid en maakt de huid zacht.

-Quinoa-extract: Dit extract voedt en hydrateert de huid, waardoor deze niet uitdroogt.

-Vitamine E: maakt de huid glad, zacht en voelt aangenaam aan.

Deze gel heeft een delicate formule, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Het biedt de volgende voordelen:

-Zachte reiniging: de gel reinigt effectief de huid en biedt een gevoel ego langdurige verfrissing.

-Hydrateren en voeden: Ingrediënten zoals Abessijnse olie en quinoa-extract helpen de huid gehydrateerd en gevoed te blijven, wat belangrijk is voor de gezondheid en conditie.

-Verbetert de stevigheid en elasticiteit: Dit product helpt de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid.

De natuurlijke douchegel is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt uitgebreide huidverzorging, waardoor deze gehydrateerd, gevoed en aangenaam aanvoelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een kleine hoeveelheid gel in uw hand, masseer deze in de vochtige huid om een delicaat schuim te verkrijgen en spoel vervolgens af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua *, ammoniumlaurylsulfaat*, decylglucoside*, cocamidopropylbetaïne, glycerine*, Crambe Abyssinica-zaadolie*, Chenopodium Quinoa-zaadextract*, fructose*, inuline*, glyceryloleaat*, kokosglucoside*, tocoferol*, hydroxypropylguar , Hydroxypropyltrimoniumchloride*, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat*, melkzuur*, citroenzuur*, natriumchloride*, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, benzylsalicylaat, hexylkaneel, limoneen, linalool. *ingrediënt van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114009

Specifieke referenties

ean13
5904804150860

Miya Cosmetics mySHOWERgel...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies