YOPE Skin Progress Hydroactieve bodylotion Gehydrateerde huid 200 ml

YOPE Skin Progress Hydroactieve bodylotion Gehydrateerde huid 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting
113995

Hydraterende lichaamsbalsem op meerdere niveaus - GEMACHTIGDE HUID

1
Aantal

YOPE Skin Progress Hydroactieve bodylotion Gehydrateerde huid 200 ml

Multi-level vochtinbrengende lichaamsbalsem is de beste verzorging die u aan uw waterdorstige huid kunt geven. Het werkt op vele niveaus van hydratatie en bereikt de diepe lagen van de huid terwijl transepidermaal waterverlies wordt voorkomen. Het effect is langdurige hydratatie en regeneratie van de huid. De balsem heeft een ultralichte ale zeer rijke consistentie die snel intrekt en een onzichtbare beschermende barrière op de huid achterlaat. Bovendien maakt de delicate fruitige geur met tonen van water de verzorging tot een genot voor de zintuigen. Deze balsem zal u ook verrassen met zijn ongewone kleur.

De actieve ingrediënten van deze balsem zijn:

-Natuurlijke verzachtende middelen zoals macadamia -olie, zoete amandelolie en kokosolie, die sterk hydrateren, de natuurlijke beschermende barrière van de huid versterken, gladmaken en het regeneratieproces ondersteunen.

- Blue matcha, een stof die de antioxiderende werking ondersteunt en de beschermende barrière van de huid versterkt.

-Een complex van karmozijnrode algen en zeemineralen, dat een occlusieve barrière creëert en de huid beschermt tegen de negatieve effecten van externe factoren.

Dankzij deze balsem wordt uw huid op vele niveaus gehydrateerd, krijgt ze een gezonde uitstraling terug en wordt ze beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit is een perfecte oplossing voor iedereen die zijn huid effectief wil hydrateren en van uitgebreide verzorging wil voorzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een kleine hoeveelheid balsem op uw hand en masseer de juiste hoeveelheid product in de huid

SAMENSTELLING

Aqua , c13-15 alkaan, cetearylalcohol, isoamyllauraat, prunus amygdalus dulcis olie, polyglyceryl-3 stearaat, cocos nucifera olie, glycerylstearaat, olea europaea ( olive ) fruitolie, macadamia integrifolia zaadolie, sorbitol, glycerine, cetylalcohol, chondrus crispus extract, pleiogynium timorense fruitextract, podocarpus elatus fruitextract, terminalia ferdinandiana fruitextract, clitoria ternatea bloemenextract, hydroxyacetofenon, natriumstearoyllactylaat, natriumlevulinaat, levulinezuur, sepioliet, butyleenglycol, parfum, 1,2-hexaandiol, ethyl hexaandiol, linalool, citronellol, benzylsalicylaat, limoneen, ci 73360. de volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

113995
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5903760206437

YOPE Skin Progress...

€ 6,80
group_work Cookie toestemming