• Nieuw
Nacomi Body Cranberry en Berry Douchegel 300 ml + Body butter 100 ml + Badhandschoen

Nacomi Body Cranberry en Berry Douchegel 300 ml + Body butter 100 ml + Badhandschoen

€ 14,30
Inclusief belasting
118158

Lichaamsverzorgingsset

0
Aantal

Nacomi Body Cranberry en Berry Douchegel 300 ml + Body butter 100 ml + Badhandschoen

De cranberry- en bosbessenverzorgingsset is een perfecte combinatie van producten voor de dagelijkse lichaamsverzorging die de huid voorzien van vocht, voeding en bescherming. Dankzij het gehalte aan actieve ingrediënten zoals prebioticum, bosbessenextract en sheaboter ondersteunt deze set de regeneratie van de huid, verbetert de elasticiteit en geeft deze een gezonde glans. Het geheel wordt aangevuld met een badhandschoen waarmee je de dode huid zachtjes kunt exfoliëren en de huid grondig kunt reinigen.

De set bevat:

Douchegel met de geur van cranberry en bosbes - Deze delicate douchegel reinigt effectief de huid, hydrateert en verfrist deze. De formule verrijkt met prebiotica versterkt de beschermende barrière van de huid en herstelt de natuurlijke microflora. Het bosbessenextract in de gel, rijk aan antioxidanten, ondersteunt de regeneratie van de huid, vertraagt het verouderingsproces en verbetert de huidskleur. De aangename, fruitige geur van veenbessen en bosbessen omhult de huid en zorgt voor een fris gevoel.

Romige body butter met de geur van veenbessen en bosbessen - De body butter hydrateert en voedt de huid intensief dankzij een rijke formule die bosbessenextract, sheaboter, cacaoboter en natuurlijke oliën combineert. Bosbessenextract ondersteunt de regeneratie van de huid, verbetert de elasticiteit en helpt het verouderingsproces te vertragen. Karitéboter en cacaoboter hydrateren de huid diep, waardoor deze zijdezacht en zacht wordt, en de fruitige geur van cranberry en bosbes maakt huidverzorging tot een aangenaam ritueel.

Badhandschoen - De handschoen heeft twee kanten: één voor peeling, die 1-2 keer per week kan worden gebruikt om de dode huid te exfoliëren en de bloedsomloop te stimuleren, en de andere, zachte kant, die wordt gebruikt om de huid zachtjes te reinigen met douchegel. Regelmatig gebruik van de handschoen maakt de huid gladder, stralender en neemt voedingsstoffen uit cosmetica beter op.

Regelmatig gebruik van de producten uit de set zorgt voor een intense hydratatie, regeneratie en voeding van de huid. De huid wordt zijdezacht, elastischer en stralender, en de heerlijke geur van cranberry en bosbes maakt de dagelijkse verzorging tot een aangenaam ritueel. De set versterkt effectief de beschermende barrière van de huid en beschermt deze tegen schadelijke externe factoren. Een ideale keuze voor mensen die hun huid willen voorzien van intensieve verzorging, hydratatie en regeneratie. De set is een ideaal cadeau voor iedereen die natuurlijke ingrediënten waardeert en zorgt voor een gezonde, stralende uitstraling van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Hoe gebruikt u de handschoen: Gebruik de afpelzijde 1-2 keer per week en maak cirkelvormige bewegingen op een natte huid gedurende 2-3 minuten. Gebruik de zachte kant elke dag om je lichaam voorzichtig te wassen. Na gebruik de handschoen grondig uitspoelen en laten drogen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118158
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539722369

Nacomi Body Cranberry en...

€ 14,30
group_work Cookie toestemming