Makeup Revolution I Heart Revolution Disney Face markeerstift White 6,9 g

Makeup Revolution I Heart Revolution Disney Face markeerstift White 6,9 g

€ 10,60
Inclusief belasting
116467

De highlighter is perfect voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden en geeft een subtiele glans aan het gezicht

0
Aantal

Makeup Revolution I Heart Revolution Disney Face markeerstift White 6,9 g

Sneeuwwitje gezichtsmarkeerstift van Makeup Revolution I Heart Revolution is een product geïnspireerd op het cultsprookje "Sneeuwwitje" van Disney. Deze unieke highlighter is perfect voor alle huidtypes en geeft een subtiele, stralende glans aan de huid. Schaduw: Lichte, delicate glans. De markeerstift is ingesloten in een elegante kartonnen verpakking met een prachtig motief geïnspireerd op het sprookje "Sneeuwwitje". Stijlvol en praktisch, perfect om mee te nemen in je make-uptasje.

Effecten:

-Prachtig verlichte huid

-Een delicate glans die de natuurlijke schoonheid benadrukt

-Geïnspireerd door sprookjesherinneringen

Deze highlighter is perfect voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden en geeft een subtiele glans aan het gezicht en een magische toets, geïnspireerd op het klassieke Disney-sprookje.

HOE TE GEBRUIKEN

Markeerstift die op de juiste plaatsen wordt aangebracht, kan het gezicht slanker maken en de huid een natuurlijke, frisse glans geven. Het wordt aanbevolen om de highlighter op de jukbeenderen, wenkbrauwboog, cupidoboog, neus en kin te gebruiken.

SAMENSTELLING

Mica, capryl/caprinezuurtriglyceride, polyisobuteen, synthetisch fluorflogopiet, octyldodecylstearoylstearaat, sorbitaansostearaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, tocoferylacetaat, bariumsulfaat, silica, tinoxide, [+/- kan bevatten (Peut Contenir): Ci 73360 ( Red 30 ), Ci 77510 (ijzerferrocyanide), Ci 77891 (titaandioxide). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

116467
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5057566530668

Makeup Revolution I Heart...

€ 10,60
group_work Cookie toestemming