Makeup Revolution Infinite Conceal&Define Gezichtsconcealer /C2/ XL 9 ml

Revolution Infinite Conceal&Define Gezichtsconcealer /C2/ XL 9 ml

€ 5,90
Inclusief belasting
116584

De beste concealer ooit die volledige camouflage, langdurige prestaties en tal van extra huidvoordelen biedt

0
Aantal

Makeup Revolution Infinite Conceal&Define Gezichtsconcealer /C2/ XL 9 ml

Conceal & Define Infinite is de beste concealer van het merk ooit en biedt volledige dekking, langdurige prestaties en tal van extra huidvoordelen. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

Belangrijkste kenmerken:

- Duurzaamheid van 16 uur: de concealer biedt de hele dag langdurige dekking en blijft onberispelijk, zelfs onder make-up-uitdagende omstandigheden.

-20% meer pigment: Dankzij het verhoogde pigmentgehalte biedt deze concealer een nog grotere dekking en verbergt zelfs de meest zichtbare onvolkomenheden.

-Niacinamideformule: verrijkt met niacinamide, heeft de concealerformule verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor een huid die gevoelig is voor puistjes.

- Kreukvast: De concealer is kreukvrij, brokkelt niet af en blijft de hele dag onberispelijk.

-Ademende formule: de formule van de concealer is ademend, wat betekent dat hij de poriën niet verstopt, waardoor de huid fris en natuurlijk afgewerkt blijft.

-Universeel gebruik: Het product is geschikt voor verschillende make-uptechnieken, van het verbergen van imperfecties tot contouren en verhelderen.

Conceal & Define Infinite is een concealer die aan alle eisen voldoet: het biedt volledige dekking, langdurige werking en voordelen voor de huid. Dankzij de veelzijdigheid en unieke formule is het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een concealer die niet alleen onvolkomenheden verbergt, ale ook de conditie van de huid verzorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar puntjes onder de ogen aan en vervaag met een synthetische borstel of een vochtige mengspons. Breng één stip aan op oneffenheden of donkere plekken en vervaag met uw vinger, penseel of spons, en bouw op indien nodig. Gebruik een lichtere of diepere tint om contouren of highlights toe te voegen.

SAMENSTELLING

116584
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566185462

Revolution Infinite...

€ 5,90
group_work Cookie toestemming