Revolution Maxi Reloaded Palette van 45 Big Love oogschaduws 1,35 g

Revolution Maxi Reloaded Palette van 45 Big Love oogschaduws 1,35 g

€ 15,60
Inclusief belasting
116587

Big Love oogschaduwpalet van 45

0
Aantal

Revolution Maxi Reloaded Palette van 45 Big Love oogschaduws 1,35 g

Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette Big Big Love is een nieuw deel van de geliefde reloaded-serie, dat make-upliefhebbers zal verrassen met zijn diversiteit en intensiteit.

Kenmerken:

-45 tinten in het palette: Dit uitgebreide palette bevat maar liefst 45 verschillende tinten met een matte en glanzende finish, waardoor er onbeperkte mogelijkheden zijn voor het creëren van make-up.

-Sterke smokey eyes: Of je nu de voorkeur geeft aan sterke smokey eyes, glamour look, gekke en intense kleuren of delicate, alledaagse make-up, dit palet zal aan je verwachtingen voldoen.

-Uitstekende pigmentatie: De schaduwen hebben een zeer goede pigmentatie, wat betekent dat de kleuren al bij de eerste aanraking van het penseel intens en expressief zijn.

-Gemakkelijk aan te brengen: Ze zijn gemakkelijk met elkaar te mengen en te combineren, zodat je gemakkelijk vloeiende overgangen tussen kleuren kunt bereiken.

- Rijke kleurselectie: het palet biedt een ruime keuze aan kleuren, van warme tot neutrale tinten, waardoor het perfect is voor het creëren van een verscheidenheid aan make-uplooks voor elke gelegenheid.

Palette Big Big Love is een palette dat aan de verwachtingen van iedere make-upliefhebber zal voldoen. Met 45 verschillende tinten met matte en glanzende afwerkingen, uitstekende pigmentatie en gebruiksgemak biedt dit palet onbeperkte mogelijkheden voor het creëren van een verscheidenheid aan make-up, van alledaagse looks tot intense avondstijlen. Het is ook een perfect cadeau voor beginnende visagisten en alle make-upliefhebbers.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng individuele schaduwen op de oogleden aan met een penseel, een schuimapplicator of schone vingertoppen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116587
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566108751

Revolution Maxi Reloaded...

€ 15,60
group_work Cookie toestemming