Revolution Maxi Reloaded Palette van 45 oogschaduws Dream Big 1,35 g

Revolution Maxi Reloaded Palette van 45 oogschaduws Dream Big 1,35 g

€ 15,60
Inclusief belasting
116588

Palet van 45 Dream Big oogschaduws

0
Aantal

Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette van 45 oogschaduws Dream Big 1,35 g

Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette is een verzameling van 45 prachtig verzadigde tinten die de deur openen naar eindeloze creativiteit in make-up.

Kenmerken:

-45 verschillende tinten: het palet bevat zowel matte als glanzende schaduwen in een breed scala aan kleuren, van de lichtste tot de donkerste, waardoor je diverse en unieke make-ups kunt creëren.

-Uitstekende pigmentatie: sterk gepigmenteerde tinten zorgen voor een intense kleur vanaf de eerste aanraking van het penseel, wat een nauwkeurige en expressieve make-up mogelijk maakt.

-Vullen elkaar perfect aan: De individuele tinten in het palet vullen elkaar perfect aan, waardoor je ze gemakkelijk met elkaar kunt combineren en vloeiende overgangen tussen kleuren kunt creëren.

-Grote keuze aan kleuren: Het palet biedt een ruime keuze aan kleuren, waardoor het geschikt is voor zowel dagelijkse make-up als voor een intensere avondstyling.

Het Makeup Revolution Maxi Reloaded poederoogschaduwpalet is een essentieel hulpmiddel in de collectie van elke make-upliefhebber. Met 45 verschillende tinten met uitstekende pigmentatie en de mogelijkheid om een verscheidenheid aan make-uplooks te creëren, kun je met dit palet experimenteren met verschillende stijlen, van delicaat en natuurlijk tot krachtig en expressief. Dankzij de ruime keuze aan kleuren en uitstekende kwaliteit is het het perfecte palet voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng individuele schaduwen op de oogleden aan met een penseel, een schuimapplicator of schone vingertoppen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116588
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566133517

Revolution Maxi Reloaded...

€ 15,60
group_work Cookie toestemming