Ecodenta Black whitening tandpasta 100 ml

Ecodenta Black whitening tandpasta 100 ml

€ 4,60
Inclusief belasting
117041

Maakt tanden op natuurlijke wijze witter, verwijdert verkleuringen en onzuiverheden

1
Aantal

Ecodenta Black whitening tandpasta 100 ml

Een product dat is ontworpen voor uitgebreide mondhygiëne en effectief tanden bleken. De tandpasta bevat actieve kool, die de tanden op natuurlijke wijze witter maakt, verkleuringen en onzuiverheden verwijdert en hun natuurlijke witheid en glans herstelt. Dankzij de absorptie-eigenschappen absorbeert actieve kool effectief gifstoffen en afzettingen van het tandoppervlak. De formule van Ecodenta Black-tandpasta is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die niet alleen witter maken, ale ook antibacteriële eigenschappen hebben en helpen bacteriën te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor tandbederf en een onaangename ademgeur.

HOE TE GEBRUIKEN

Doe elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid tandpasta op uw tandenborstel en poets uw tanden gedurende 3 minuten. Spoel vervolgens uw mond grondig.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine*, gehydrateerde silica, sorbitol, natriumcocoylglutamaat, Aroma , natriumpyrofosfaat, houtskoolpoeder, epigallocatechinegallaat, mentha arvensisolie* (limoneen), xanthaangom, natriumsacharine, polyglyceryl-10-stearaat, polyglyceryl-10-myristaat, polyglycerine -10, natriumdehydroacetaat, citroenzuur.

Op de productverpakking staat altijd de volledige en actuele samenstelling vermeld.

117041
veel

Specifieke referenties

EAN
4770001336991

Ecodenta Black whitening...

€ 4,60
group_work Cookie toestemming