• Nieuw
MollyLac Hybride gel voor het bevestigen van Jewel Gel-decoraties 10 g

MollyLac Hybride gel voor het bevestigen van Jewel Gel-decoraties 10 g

€ 6,50
Inclusief belasting
117921

Hybride gel voor het bevestigen van Jewel Gel-decoraties

0
Aantal

MollyLac Hybride gel voor het bevestigen van Jewel Gel-decoraties 10 g

Innovatieve, losweekbare hybride gel, perfect voor het lijmen van steentjes, bouillons en andere decoraties, zelfs grotere, op nagels. De unieke formule zorgt voor werkcomfort omdat het product niet vloeit en de decoraties op hun plaats houdt. Maak eenvoudig prachtige sieradendecoraties! Breng Jewel Gel aan op de geselecteerde plek bedekt met hybride vernis, gel of acryl, voeg decoraties toe en hard uit in de lamp om het effect te behouden. De gel droogt niet te snel uit, waardoor je rustig aan de compositie kunt werken. Dankzij de geldispersielaag kun je de transferfolie extra rondom de decoraties reflecteren, waardoor unieke effecten ontstaan. Jewel Gel MollyLac zorgt ervoor dat uw decoraties stevig op hun plaats blijven totdat u van stijl verandert. UV/ LED -uithardingstijd: 60-120 seconden.

HOE TE GEBRUIKEN

Nagelvoorbereiding: Breng hybride lak, gel of acryl in uw favoriete kleur aan en hard uit in de lamp. Breng vervolgens top aan en laat deze ook uitharden.

Jewel Gel-toepassing: Breng een kleine hoeveelheid MollyLac Jewel Gel aan op de nagel waar u versieringen wilt plaatsen.

Decoraties aanbrengen: Plaats steentjes, bouillon of andere decoraties op de gel en vorm de gewenste compositie. Dankzij de antislipformule heb je voldoende tijd om element zorgvuldig te schikken.

Uitharding: Wanneer de compositie klaar is, laat u de gel gedurende 60-120 seconden uitharden in een UV/LED-lamp, afhankelijk van de dikte van de applicatie en de grootte van de decoraties.

Extra versieringen (optioneel): Indien gewenst kunt u de transferfolie op de geldispersielaag stempelen om een extra sieraadeffect te verkrijgen.

Bescherming van de styling: Breng indien nodig top coat aan rond de decoraties (bedek ze niet) en hard uit in de lamp om de duurzaamheid van de styling te vergroten.

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamaat, HEMA, Isobornyl Methacrylaat, Celluloseacetaat Butyraat, Hydroxycyclohexyl Fenyl Keton, Trimethyl-benzoyl Difenylfosfine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylaat Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat, p-hydroxyanisol, Hydrochinon. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117921
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5903599342030

MollyLac Hybride gel voor...

€ 6,50
group_work Cookie toestemming