• Nieuw
MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel White Angel 10 g

MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel White Angel 10 g

€ 7,60
Inclusief belasting
117923

Nagelgel in een flesje met een White Angel multifunctioneel penseel

0
Aantal

MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel White Angel 10 g

Ontdek de eenfasige, zelfnivellerende nagelgel in een handig flesje met borstel, ontworpen om natuurlijke nagels te verlengen, op te bouwen en te herstellen. De innovatieve formule combineert flexibiliteit met uitzonderlijke duurzaamheid en zorgt voor een onberispelijke styling zonder gele tinten. Deze veelzijdige gel biedt vele mogelijkheden: opbouw, versteviging, verlenging en correctie van de nagels. Dankzij de borstel is het aanbrengen snel en eenvoudig, wat de behandeltijd verkort en de efficiëntie in de salon verhoogt. Door de dikke consistentie kun je gemakkelijk een perfecte top en C-curve vormen, terwijl je nagels worden beschermd tegen blessures.

Voordelen:

Snelle stylingtijd

Natuurlijk, langdurig effect

Gemakkelijk aan te brengen dankzij het ingebouwde borsteltje

Uitstekende hechting op de natuurlijke nagelplaat

Uithardingstijd:

UV/ LED lamp 48W: 60 seconden

Duurzaam, bestand tegen hoge temperaturen, de gel schilfert of breekt niet en zorgt voor langdurig mooie nagels.

HOE TE GEBRUIKEN

Verlenging:

Bereid de natuurlijke nagel voor door deze minimaal in te korten, nagelriemen te verwijderen, lichtjes te matteren met een vijl of een polijstmachine met korrel 240 en te ontvetten met bijvoorbeeld MollyLac nail prep. Gebruik indien nodig een zure of zuurvrije primer, afhankelijk van de nagelplaat.

Bereid de sjabloon zo voor dat deze perfect op de vrije rand past. Breng de gel aan op de vorm en de nagel en geef deze in een dunne laag de juiste vorm en lengte. Onthoud dat Gel in Bottle geen product is voor extreme lengtes. Maximaal 2 cm. Uitharden in de lamp.

Breng een dunne laag van het product aan op de hele nagel en begin vervolgens met het aanbrengen van een grote druppel met opbouwen. Nadat u een bevredigende vorm heeft verkregen, laat u het uitharden in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin indien nodig met zagen. Geef de uiteindelijke vorm en breng een top aan. Bijvoorbeeld Dokter Top MollyLac.

Bovenbouw:

Bereid de natuurlijke nagel voor, geef hem de juiste vorm en lengte, verwijder de nagelriemen, matteer de nagel met een vijl of polijstmachine met korrel 240 en ontvet hem, bijvoorbeeld met nagelpreparaat. Gebruik indien nodig een zure of zuurvrije primer, afhankelijk van de nagelplaat.

Breng een dunne laag van het product aan op de hele nagel en begin vervolgens met het aanbrengen van een grote druppel met opbouwen. Nadat u een bevredigende vorm heeft verkregen, laat u het uitharden in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin indien nodig met zagen. Geef de uiteindelijke vorm en breng een afwerkingstop aan. Bijvoorbeeld Dokter Top MollyLac.

SAMENSTELLING

Alifatisch urethaanmethacrylaat, PPG-3 glyceryl-ethertriacrylaat, isobornylmethacrylaat, bis(methacryloyloxyethyl)fosfaat, silica, HEMA, hydroxycyclohexylfenylketon, acrylzuur, methylbenzoylformiaat, ethylmethacrylaat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, BHT, [+/ -]CI 19140 , CI 15850, CI 60725, CI 77891. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117923
veel

Specifieke referenties

EAN
5903990550997

MollyLac Gel in bottle...

€ 7,60
group_work Cookie toestemming