• Nieuw
MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel Naked 10 g

MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel Naked 10 g

€ 7,60
Inclusief belasting
117924

Nagelgel in een flesje met een Naked multifunctioneel penseel

0
Aantal

MollyLac Gel in bottle Nagelgel in flesje met multifunctioneel penseel Naked 10 g

Ontdek een eenfasige, zelfnivellerende nagelgel in een handig flesje met borsteltje. Perfect voor het verlengen, opbouwen en repareren van natuurlijke nagels. De flexibele formule garandeert duurzaamheid en perfecte resultaten, en de applicatie is snel en eenvoudig dankzij het penseel. De gel zorgt voor een natuurlijke uitstraling zonder gele tint, vormt gemakkelijk een perfecte apex en C-curve en beschermt de nagels tegen blessures. Duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen, een must-have voor elke stylist. Uithardingstijd: UV/ LED lamp 48W: 60 seconden

HOE TE GEBRUIKEN

Verlenging:

Bereid de natuurlijke nagel voor door deze minimaal in te korten, nagelriemen te verwijderen, lichtjes te matteren met een vijl of een polijstmachine met korrel 240 en te ontvetten met bijvoorbeeld MollyLac nail prep. Gebruik indien nodig een zure of zuurvrije primer, afhankelijk van de nagelplaat.

Bereid de sjabloon zo voor dat deze perfect op de vrije rand past. Breng de gel aan op de vorm en de nagel en geef deze in een dunne laag de juiste vorm en lengte. Onthoud dat Gel in Bottle geen product is voor extreme lengtes. Maximaal 2 cm. Uitharden in de lamp.

Breng een dunne laag van het product aan op de hele nagel en begin vervolgens met het aanbrengen van een grote druppel met opbouwen. Nadat u een bevredigende vorm heeft verkregen, laat u het uitharden in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin indien nodig met zagen. Geef de uiteindelijke vorm en breng een top aan. Bijvoorbeeld Dokter Top MollyLac.

Bovenbouw:

Bereid de natuurlijke nagel voor, geef hem de juiste vorm en lengte, verwijder de nagelriemen, matteer de nagel met een vijl of polijstmachine met korrel 240 en ontvet hem, bijvoorbeeld met nagelpreparaat. Gebruik indien nodig een zure of zuurvrije primer, afhankelijk van de nagelplaat.

Breng een dunne laag van het product aan op de hele nagel en begin vervolgens met het aanbrengen van een grote druppel met opbouwen. Nadat u een bevredigende vorm heeft verkregen, laat u het uitharden in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin indien nodig met zagen. Geef de uiteindelijke vorm en breng een afwerkingstop aan. Bijvoorbeeld Dokter Top MollyLac.

SAMENSTELLING

Alifatisch urethaanmethacrylaat, PPG-3 glyceryl-ethertriacrylaat, isobornylmethacrylaat, bis(methacryloyloxyethyl)fosfaat, silica, HEMA, hydroxycyclohexylfenylketon, acrylzuur, methylbenzoylformiaat, ethylmethacrylaat, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, BHT, [+/ -]CI 19140 , CI 15850, CI 60725, CI 77891. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117924
veel

Specifieke referenties

EAN
5903990547133

MollyLac Gel in bottle...

€ 7,60
group_work Cookie toestemming