Made in Lab 03 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Made in Lab 03 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting
114246

De Hugo Boss Bottled vervanger is perfect om te dragen met zowel een pak i do sportkleding, waardoor je je altijd zelfverzekerd en stijlvol voelt

0
Aantal

Made In Lab 03 is een geur die klassiek, elegantie en verfijnde stijl combineert. Dit Hugo Boss Bottled alternatief is perfect om te dragen bij een pak of i do sportkleding, waardoor je je altijd zelfverzekerd en stijlvol voelt. Het is een geur die mannen van alle leeftijden zal aanspreken, van vader tot oudere broer. Het straalt vertrouwen uit en is het perfecte cadeau om blindelings te geven, wetende dat er zeker van gehouden zal worden. De samenstelling van de geur Hugo Boss Bottled is een combinatie van frisheid, kruiden en houtachtige accenten. Het begint met fruitige tonen van onder meer pruim, appel en citroen, waardoor het een energieke start krijgt. In het hart van de geur vinden we een warme en kruidige combinatie van mahonie, kruidnagel en kaneel. De basisnoten worden gedomineerd door sandelhout, vanille en cederhout, wat de geur duurzaamheid en een sensuele afwerking geeft. Made In Lab 03 is het equivalent van Hugo Boss Bottled, dat perfect de essentie van de originele geur weergeeft en klasse en vertrouwen uitstraalt. Het is de perfecte keuze voor alle mannen die hun individualiteit willen uiten en de aandacht willen trekken met hun elegante stijl. Grijp naar dit unieke equivalent en omring jezelf met een geur die je karakter zal benadrukken en je altijd klaar zal maken voor nieuwe uitdagingen, en de aandacht zal trekken met zijn natuurlijke aantrekkingskracht.

Opmerkingen:

Topnoten: pruim, appel, citroen, bergamot, geranium

Hart: mahonie, wild dzik , kaneel

Basisnoten: sandelhout, olijfboom, vanille, vetiver en cederhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114246
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5902693163169

Made in Lab 03 Men Eau de...

€ 12,60
group_work Cookie toestemming