Made in Lab 18 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Made in Lab 18 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting
114267

Eau de parfum voor vrouwen - Armani Si vervanging

0
Aantal

Made in Lab 18 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging voor Armani Si*. Made In Lab 18 is een damesparfum dat bloemige, fruitige en houtachtige tonen combineert, waardoor een harmonieuze en sensuele compositie ontstaat. De geur opent met tonen van zwarte bessennectar, wat zorgt voor een fruitige en sprankelende introductie. De kern van de compositie bestaat uit een boeket van fresia en meiroos, met vleugjes bloemige elegantie. Basisnoten zijn patchouli, vanille, ambroxan en houtachtige noten, waardoor een warme en verleidelijke basis ontstaat. Made In Lab 18 is een eerbetoon aan moderne vrouwelijkheid en kracht. Dit zijn parfums die het zelfvertrouwen en de onafhankelijkheid van een vrouw benadrukken. Ze zijn een uitstekend alternatief voor het originele Armani Si-parfum en bieden een hoge kwaliteit en geurintensiteit tegen een betaalbare prijs. Deze geïnspireerde parfums behouden de karakteristieke elementen van het origineel, laten een blijvende indruk achter en omhullen je in elegantie en sensualiteit. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten behouden deze parfums urenlang hun authenticiteit en geurintensiteit.

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114267
veel

Specifieke referenties

EAN
5902693163312

Made in Lab 18 Woman Eau de...

€ 12,60
group_work Cookie toestemming