Yves Saint Laurent Woda toaletowa voor mężczyzn La Nuit de L`Homme 100 ml

Yves Saint Laurent Woda toaletowa voor mężczyzn La Nuit de L`Homme 100 ml

€ 86,20
Inclusief belasting
117781

Elegante en sensuele eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Yves Saint Laurent La Nuit de L`Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Elegante en sensuele eau de toilette voor mannen die frisheid, intensiteit en mysterie combineert. De geur is een ideale keuze voor zelfverzekerde mannen die hun charisma en magnetisme willen benadrukken.

Geurnoten:

-Topnoten: de geur opent met intense en frisse kardemomakkoorden, die kruidige energie in de compositie introduceren.

-Hartnoten: het hart van de geur wordt gedomineerd door elegante tonen van lavendel, bergamot en cederhout, die diepte en verfijning aan de compositie toevoegen.

-Basisnoten: de basis bestaat uit warme en sensuele akkoorden van coumarine en vetiver, die de geur duurzaamheid en mannelijkheid geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117781
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3365440375079

Yves Saint Laurent Woda...

€ 86,20
group_work Cookie toestemming