Lalique Eau de Toilette voor Mannen White 125 ml

Lalique Eau de Toilette voor Mannen White 125 ml

€ 29,60
Inclusief belasting
117785

Verfijnde eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Lalique Eau de Toilette voor Mannen White 125 ml

Een verfijnde eau de toilette voor mannen die frisheid en elegantie combineert. De geur is een uitstekende keuze voor mannen die moderniteit en verfijning in het dagelijks leven waarderen.

Geurnoten:

-Topnoten: de geur opent met verfrissende tonen van citroen, sinaasappelblad, tamarinde en bergamot, die een stimulerende frisheid aan de compositie toevoegen.

-Hartnoten: het hart van de geur wordt gedomineerd door de elegantie en verfijning van ego peper, nootmuskaat, kardemom en violet, die diepte en sensualiteit aan de compositie toevoegen.

-Basisnoten: de basis bestaat uit warme, houtachtige akkoorden van ceder, muskus, amber en mahonie, die de compositie duurzaamheid en mannelijkheid geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117785
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3454960024021

Lalique Eau de Toilette...

€ 29,60
group_work Cookie toestemming