Versace Bright Crystal Eau de Toilette voor Vrouwen 90 ml

Versace Bright Crystal Eau de Toilette voor Dames 90 ml

€ 65,70
Inclusief belasting
117786

Frisse en bloemige eau de toilette voor dames

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Versace Bright Crystal Eau de Toilette voor Vrouwen 90 ml

Een frisse en bloemige eau de toilette voor vrouwen die lichtheid, delicatesse en elegantie uitstraalt. De geur is een ideale keuze voor vrouwen die waarde hechten aan frisheid en subtiele sensualiteit in het dagelijks leven.

Geurnoten:

- Topnoten: open met sappige en fruitige akkoorden van granaatappel, yuzu en bevroren akkoord, die een verfrissende en energieke noot aan de compositie introduceren.

-Hartnoten: het hart van de geur bestaat uit delicate bloemenessenties van pioen, magnolia en lotus, die elegantie en vrouwelijkheid aan de compositie toevoegen.

-Basisnoten: de basis bestaat uit warme en sensuele akkoorden van muskus, mahonie en amber, die de geur diepte en duurzaamheid geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117786
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8011003993826

Versace Bright Crystal Eau...

€ 65,70
group_work Cookie toestemming