Versace Crystal Noir Eau de Toilette voor Vrouwen 90 ml

Versace Crystal Noir Eau de Toilette voor Vrouwen 90 ml

€ 65,40
Inclusief belasting
117787

Luxe eau de toilette voor dames

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Versace Crystal Noir Eau de Toilette voor Vrouwen 90 ml

Luxe eau de toilette voor vrouwen die elegantie, sensualiteit en mysterie uitstraalt. De geur is de perfecte keuze voor zelfverzekerde en charismatische vrouwen die zich willen onderscheiden met hun unieke stijl.

Geurnoten:

-Topnoten: de geur opent met verfrissende tonen van gember, kardemom en peper, die kruidige frisheid en energie introduceren.

-Hartnoten: delicate en bloemige tonen van gardenia, pioenroos en oranjebloesem domineren het hart van de compositie en voegen vrouwelijkheid en elegantie toe aan de geur.

-Basisnoten: de basis bestaat uit diepe, sensuele akkoorden van sandelhout, muskus en amber, die de compositie duurzaamheid en warmte geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117787
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8018365071469

Versace Crystal Noir Eau de...

€ 65,40
group_work Cookie toestemming