Bvlgari Man Wood Neroli Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Bvlgari Man Eau de Parfum voor mannen Wood Neroli 100 ml

€ 68,50
Inclusief belasting
117788

Een uniek eau de parfum gemaakt voor mannen

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Bvlgari Man Eau de Parfum voor mannen Wood Neroli 100 ml

Een uniek eau de parfum gemaakt voor mannen die waarde hechten aan elegantie en natuurlijke frisheid. Geïnspireerd door de essentie van de neroliboom, combineert deze geur intense houtachtige tonen met expressieve citrusfrisheid, waardoor een compositie ontstaat die zowel sensueel als energiek is.

Geurnoten:

- Topnoten: open met sappige en energieke tonen van neroli en bergamot, die frisheid en lichtheid aan de compositie geven.

-Hartnoten: het hart van de geur wordt gedomineerd door essenties van oranjebloesem en cypriol, die de compositie diepte en verfijning geven.

-Basisnoten: de basis bestaat uit intense, houtachtige akkoorden van cederhout, amber en muskus, die zorgen voor duurzaamheid en warmte van de hele compositie.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117788
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
783320403897

Bvlgari Man Eau de Parfum...

€ 68,50
group_work Cookie toestemming