Boucheron Woda parfum voor de kobiet Quatre Pour Femme 100 ml

Boucheron Woda parfum voor de kobiet Quatre Pour Femme 100 ml

€ 42,60
Inclusief belasting
117789

Elegante en moderne eau de parfum voor vrouwen

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Boucheron Quatre Pour Femme Eau de Parfum voor Dames 100 ml

Een elegant en modern eau de parfum voor vrouwen dat luxe en verfijning weerspiegelt. Geïnspireerd door de iconische Quatre-ring, combineert deze geur klassiek en eigentijds en biedt een unieke reukervaring.

Geurnoten:

-Topnoten: de geur opent met een fris en fruitig akkoord van sinaasappel, bittere sinaasappel, citroen en grapefruit, die sprankelende energie aan de compositie toevoegen.

-Hartnoten: het hart van de geur wordt gedomineerd door de elegantie en delicatesse van jasmijn, roos en appel, die een sensueel en romantisch boeket creëren.

-Basisnoten: een rijke basis bestaande uit houtnoten, cederhout, kasjmier en muskus geeft de compositie diepte en duurzaamheid en laat een warm en verleidelijk spoor achter op de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray parfum op een schone, droge huid. Aanbrengen op pulserende delen van het lichaam, zoals polsen, nek, achter de oren en de bochten van de ellebogen. Houd de fles tijdens het aanbrengen ongeveer 15-20 cm van de huid. Vermijd het tegen elkaar wrijven van uw polsen na het aanbrengen, zodat de geur langer blijft hangen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

117789
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3386460066075

Boucheron Woda parfum voor...

€ 42,60
group_work Cookie toestemming