• Nieuw
Kenzo Jungle Eau de Parfum voor vrouwen spray 100 ml

Kenzo Jungle Eau de Parfum voor vrouwen spray 100 ml

€ 74,90
Inclusief belasting
118021

Eau de Parfum voor vrouwen spray

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Kenzo Jungle Eau de Parfum voor vrouwen spray 100 ml

Kenzo Jungle L'Elephant is een intens, kruidig parfum voor dames, gecreëerd door modehuis Kenzo in 1996. Deze geur is de essentie van kleuren, warmte en passie en weerspiegelt perfect het karakter van het nieuwe tijdperk. Dankzij de rijke samenstelling is Jungle L'Elephant perfect voor koudere dagen en omhult de zintuigen met intense aroma's. Een transparante glazen fles met een karakteristieke kurk in de vorm van een olifant, het favoriete dier van Kenzo Takada, benadrukt het unieke karakter van deze geur.

Geurnoten:

Hoofdnoot: komijn, mandarijn, wild dzik (kruiden)

Hartnoten: heliotroop, kardemom, komijn, zoethout, mango , ylang ylang, gardenia

Basisnoten: patchouli, vanille, amber

Jungle L'Elephant is een geur vol exotisme die intrigeert en boeit door zijn complexiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol denat Aqua / Water /Eau Parfum/Geur Limoneen Ethylhexyl Salicylaat Kaneel Citroenzuur Geraniol Alpha- Isomethyl Ionone Linalool Eugenol Isoeugenol Alpha-Isomethyl Ionone Hydroxycitronellal. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118021
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3274872457270

Kenzo Jungle Eau de Parfum...

€ 74,90
group_work Cookie toestemming