• Nieuw
Paco Rabanne Olympea Blossom Eau de Parfum voor vrouwen spray 30 ml

Paco Rabanne Olympea Blossom Eau de Parfum voor vrouwen spray 30 ml

€ 42,00
Inclusief belasting
118022

Eau de Parfum voor vrouwen spray

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Paco Rabanne Olympea Blossom Eau de Parfum voor vrouwen spray 30 ml

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu is een unieke herengeur die zeker de aandacht van vrouwen zal trekken en bewondering bij mannen zal opwekken. Deze aromatische en kruidige eau de toilette is perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Het wordt gekenmerkt door een intens en langdurig aroma dat de hele dag merkbaar blijft en een gevoel van comfort en zelfvertrouwen geeft. Bois De Yuzu eau de toilette, gehuisvest in een elegante olijffles, is de perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan expressieve en langdurige geuren.

Topnoten: Yuzu Gember Bergamot Grapefruit Mandarijn Munt Rozemarijn

Hartnoten: Nootmuskaat

Basisnoten: Mos Papirus

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat. Parfum/geur, Aqua / Water /Eau, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Alpha-Isomethyl Ionone, Limoneen, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Ci 14700 ( Red 4), Ci 17200 (Rood 33), Ci 19140 ( Yellow 5 ). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118022
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3349668612642

Paco Rabanne Olympea...

€ 42,00
group_work Cookie toestemming