• Nieuw
Dolce & Gabbana K Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Dolce & Gabbana K Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

€ 62,00
Inclusief belasting
118026

Eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Dolce & Gabbana K Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Dolce & Gabbana K is een houtachtige, citrusachtige eau de toilette, gemaakt voor moderne, zelfverzekerde mannen. De geur combineert de frisheid van Siciliaanse sinaasappelen en citroenen met intense tonen van jeneverbes en grapefruit. De toevoeging van kruidige aroma's van lavendel en salie verrijkt de compositie met een sensueel accent, en de scherpte van chilipepers maakt hem onderscheidend. De basis van de geur bevat milde tonen van cederhout, vetiver en patchouli, die het geheel een warm, houtachtig karakter geven.

Geurnoten:

Topnoten: Siciliaanse sinaasappel, citroen, jeneverbes, grapefruit

Hartnoten: lavendel, salie, chilipepers

Basisnoten: cederhout, vetiver, patchouli

Dolce & Gabbana K is de perfecte geur voor mannen die waarde hechten aan frisheid met een vleugje verfijnde sensualiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol, Parfum/Geur, Dipropyleenglycol, Aqua / Water /Eau, Linalool, Limoneen, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Alfa-Isomethyl Ionon, Citronellol, Benzyl Salicylaat, Eugenol, Citral, Geraniol, Cinnamal, Ci 17200 / Red 33 , Ci 42090 ( Blue 1), Bht, Ci 19140 ( Yellow 5 ), Ci 60730 (Ext. Violet 2). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118026
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3423473049456

Dolce & Gabbana K Eau de...

€ 62,00
group_work Cookie toestemming