• Nieuw
Lalique Le Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml

Lalique Le Parfum Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 32,00
Inclusief belasting
118030

Eau de Parfum voor vrouwen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Lalique Le Parfum Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Lalique Le Parfum is een eau de parfum dat de moderne luxe van de 21e eeuw volledig weerspiegelt en het mysterie en de sensualiteit van oosterse akkoorden uitstraalt. Deze elegante geurcompositie voor vrouwen, verkrijgbaar in een inhoud van 100 ml, opent met frisse tonen van bergamot, roze peper en oosterse Indiase laurier. In het hart van de geur bloeien vrouwelijke heliotroop, jasmijn en delicate amandelen, waardoor een harmonieus en verfijnd geheel ontstaat. De basis, samengesteld uit tonkaboon, sandelhout, vanille en patchouli, zorgt voor langdurige, omhullende warmte die urenlang op de huid blijft zitten.

Geurnoten:

Topnoten: bergamot, roze peper, Indiase laurier

Hartnoten: heliotroop, jasmijn, amandel

Basisnoten: tonkaboon, sandelhout, vanille, patchouli

Lalique Le Parfum is de essentie van elegantie en verfijning, perfect voor vrouwen die hun sensualiteit en onafhankelijkheid willen benadrukken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat. Parfum/geur, Aqua / Water /Eau, Benzylsalicylaat, Ethylhexyl, Methoxycinnamaat, Ethylhexylsalicylaat, Butylmethoxydibenzoylmethaan, Citronellol

Coumarine, Hydroxycitronellal, Benzylbenzoaat, Benzylalcohol, Limoneen, Benzylcinnamaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118030
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3454960020917

Lalique Le Parfum Eau de...

€ 32,00
group_work Cookie toestemming