• Nieuw
Al Haramain Amber Oud White Eau de Parfum voor dames en heren 200 ml

Al Haramain Amber Oud White Eau de Parfum voor dames en heren 200 ml

€ 74,00
Inclusief belasting
118104

Eau de parfum voor dames en heren

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Al Haramain Amber Oud White Eau de Parfum voor dames en heren 200 ml

Al Haramain Amber Oud White Edition is een elegant unisex eau de parfum, gelanceerd in 2022. Deze voortreffelijke geur behoort tot de citrus-bloemige familie en combineert de frisheid van citrusvruchten met de delicatesse van bloemen en de diepte van sensuele basisnoten. De geur is gemaakt voor dames en heren en benadrukt wat het beste in elke persoon is.

Geurnoten:

Topnoot: bergamot, sinaasappel

Hartnoten: cyclamen, fresia, jasmijn, roos

Basisnoten: patchouli, muskus, vanille, vetiver

Amber Oud White Edition is een perfecte harmonia van frisse, bloemige en houtachtige akkoorden die een luxueuze en duurzame compositie creëren, perfect voor elke gelegenheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat. 80% Vol. – Aqua ( Water ) – Geur (Geur kan bevatten): - Limoneen – Linalool – Citronellol – Geraniol – Citral – Coumarine – Hexyl Cinnamal – Benzine Salicylaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118104
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
6291100130474

Al Haramain Amber Oud White...

€ 74,00
group_work Cookie toestemming