• Nieuw
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum voor Dames 30 ml

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum voor Dames 30 ml

€ 12,60
Inclusief belasting
118064

Eau de Parfum voor vrouwen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum voor Dames 30 ml

Katy Perry Killer Queen is een eau de parfum dat de drager een gevoel van kracht, zelfvertrouwen en koninklijke elegantie geeft. Deze fruitige geur met gourmandnoten omhult de zintuigen als een melodie die in je hoofd blijft hangen en benadrukt de aantrekkelijkheid en unieke stijl ervan.

Topnoten: donkere pruim, wilde bessen, bergamot

Hartnoten: rood fluweel, plumeria, jasmijn

Basisnoten: cashmeran, patchouli, praliné

Katy Perry Killer Queen is een sensuele, verleidelijke geur die luxe en charme uitstraalt, perfect voor vrouwen die hun zelfvertrouwen en uniciteit willen benadrukken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat, Aqua / Water /Eau, Parfum/Geur, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Benzyl Salicylaat, Benzofenon-3, Ethylhexyl Salicylaat, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Cumarine, Limoneen, Hydroxycitronellal, Bht, Propyleenglycol, Benzyl Alcohol, Acrylaten/Octylacrylamide Copolymeer, Gehydrolyseerde jojoba-esters, Fd&C Yellow nr. 6 (Ci 15985), Fd&C Red nr. 4 (Ci 14700), Fd&C geel nr. 5 (Ci 19140). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118064
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3607348816392

Katy Perry Killer Queen Eau...

€ 12,60
group_work Cookie toestemming