• Nieuw
Calvin Klein ck gratis for men eau de toilette voor mannen 50 ml

Calvin Klein ck gratis for men eau de toilette voor mannen 50 ml

€ 20,40
Inclusief belasting
118065

Eau de toilette voor mannen

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Calvin Klein ck gratis for men eau de toilette voor mannen 50 ml

Calvin Klein CK Free is een eau de toilette voor heren die fascineert door zijn verfijnde geurcompositie, perfect geschikt voor een moderne, zelfverzekerde man. Deze frisse, houtachtige geur is perfect voor dagelijks gebruik en benadrukt de elegantie en vrijheid van een moderne gentleman.

Topnoten: steranijs, jeneverbes, absint, jackfruit

Hartnoten: suède, koffie, snuiftabak, buchu (een plant uit Afrika)

Basisnoten: patchouli, edele houtsoorten

Calvin Klein CK Free is een geur die exotische tonen combineert met warme houtachtige accenten, waardoor een sensuele en sexy uitstraling ontstaat, perfect voor een man met een unieke stijl.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

Water /Eau, geur, capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, Peg-8 distearaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Aloe Juice , BHT, carbomeer, ceteareth-20, citral, citronellol, dinatrium, ethylhexylglycerine, limoneen, linalool, stearylalcohol , Tocoferylacetaat, Triethanolamine, Fenoxyethanol, Titaniumdioxide (Ci 77891). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118065
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3616302015559

Calvin Klein ck gratis for...

€ 20,40
group_work Cookie toestemming