• Nieuw
Azzaro Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

€ 32,60
Inclusief belasting
118163

Eau de toilette voor mannen

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen 100 ml

Azzaro Pour Homme Eau de Toilette is een klassieke en verfijnde geur voor mannen, die kruidige, citrus- en houtachtige akkoorden combineert. De compositie opent met kruidige tonen van anijs, komijn en lavendel, verrijkt met verse bergamot, citroen en aromatische basilicum. Het hart van de geur is gevuld met verwarmende tonen van kardemom, patchouli, ceder, jeneverbes en vetiver, gecombineerd met romig sandelhout. Basisnoten van exotische tonkaboon, leer, amber, muskus en eikenmos voegen diepte en sensualiteit toe aan de compositie. Azzaro Pour Homme is een elegante geur, perfect voor zelfbewuste mannen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de huid vanaf een afstand van ongeveer 10-20 cm en laat het vervolgens in de huid trekken - wrijf niet over de bespoten gebieden. Het is de moeite waard om geuren aan te brengen op de polsen, ale ook op de slapen, nek, decolleté, nek, knie- en elleboogbuigingen en de plaatsen tussen en onder de borsten.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

118163
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
3351500011476

Azzaro Pour Homme Eau de...

€ 32,60
group_work Cookie toestemming