Makeup Revolution SuperDewy Coloring Hydraterende Gezichtscrème Karamel 50 ml

Makeup Revolution SuperDewy Coloring Hydraterende Gezichtscrème Karamel 50 ml

€ 9,90
Inclusief belasting
116629

Kleurende vochtinbrengende gezichtscrème

0
Aantal

Makeup Revolution SuperDewy Coloring Hydraterende Gezichtscrème Karamel 50 ml

De getinte gezichtscrème combineert huidverzorging met make-up, waardoor u het effect van een natuurlijk mooie, gezond uitziende huid kunt bereiken. Producten uit deze serie zijn perfect voor het creëren van ‘no-make-up make-up’ die er fris en subtiel uitziet. De vochtinbrengende crème bevat wilde bessenextract en 68% water, wat zorgt voor langdurige hydratatie en verfrissing van de huid. Het product heeft een zeer lichte formule die de huid niet belast en zorgt voor een natuurlijke finish. Een lichte dekking helpt verkleuring te verminderen en egaliseert roodheid zachtjes, waardoor de huid er uniform en gezond uitziet. Dankzij de formule geeft de crème de huid een licht bedauwd effect, perfect voor een alledaagse, natuurlijke look.

Voordelen:

-Combineert verzorging met make-up: Superdewy Tinted Moisturizer hydrateert de huid en biedt subtiele dekking, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

-Langdurige hydratatie: het hoge gehalte aan water en bessenextract helpt de huid de hele dag gehydrateerd te houden.

-Lichte formule: Het product is licht en gemakkelijk aan te brengen, zonder de huid te belasten en zorgt voor comfort gedurende de hele dag.

-Natuurlijke afwerking: geeft de huid een natuurlijke glans die er fris en gezond uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel en wrijf de geselecteerde hoeveelheid in met een cosmetische borstel, spons of vingers. Voor een betere dekking kunt u het product op geselecteerde plaatsen met uw vinger deppen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water , eau), ethylhexylpalmitaat, kaliumcetylfosfaat, glycerylstearaat SE, glycerine, butyleenglycol, cetylalcohol, Magnesium , fenoxyethanol, polyacrylamide, C13-14 isoparaffine, caprylylglycol, chloorfenesine, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, niacinamide , Panthenol , Tocoferylacetaat, C9-11 Pareth-6, Quartz , Tocoferol, Natriumhyaluronaat, Kunzea Pomifera Fruitpoeder, Syzygium Luehmannii Fruitpoeder, Tasmannia Lanceolata Fruitextract, Isopropylalcohol. [+/- KAN BEVATTEN/PEUT CONTENIR: CI 77891 (titaniumdioxide), CI 77492 (ijzeroxiden), CI 77491 (ijzeroxiden), CI 77499 (ijzeroxiden)]. De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116629
veel

Specifieke referenties

EAN
5057566337007

Makeup Revolution SuperDewy...

€ 9,90
group_work Cookie toestemming