Tołpa Dermo Face Sebio BHL Hydraterende lipidenemulsie 40 ml

Tołpa Dermo Face Sebio BHL Hydraterende lipidenemulsie 40 ml

€ 9,20
Inclusief belasting
116912

Een geavanceerde emulsie die de huid intensief hydrateert en regenereert

2
Aantal

Tołpa Dermo Face Sebio BHL Hydraterende lipidenemulsie 40 ml

Een geavanceerde emulsie die de huid intensief hydrateert en regenereert. Het is ontworpen voor de gecombineerde en vette huid en bevat lipiden die de beschermende barrière van de huid versterken en beschermen tegen vochtverlies en irritatie. Dankzij de lichte, niet-vette formule trekt de emulsie snel in, verstopt de poriën niet en maakt de huid zacht, glad en mat. Het product is verrijkt met verzachtende ingrediënten die irritaties verzachten en de regeneratie van de huid ondersteunen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke avond een kleine hoeveelheid emulsie aan op de gereinigde gezichtshuid, waarbij u de oogcontour vermijdt. Masseer tot het volledig droog is.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, coco-caprylaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, turfextract, glycerylstearaatcitraat, squalaan, isoamyllauraat, trehalose, ureum, natriumhyaluronaat, tocoferol, Olive , glycyrrhiza glabra-wortelextract, pentyleenglycol, serine, ceramide NP, Dinatriumfosfaat, Simmondsia Chinensis-zaadolie, carbomeer, glycerylpolyacrylaat, pullulan, algin, parfum, natriumhydroxide, propyleenglycol, kaliumfosfaat, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur.

Op de verpakking staat altijd de volledige en actuele samenstelling vermeld.

116912
veel

Specifieke referenties

EAN
5903900964487

Tołpa Dermo Face Sebio BHL...

€ 9,20
group_work Cookie toestemming