Nacomi Next Level Serum met 10% melkzuur 30 ml

Nacomi Next Level Serum met 10% melkzuur 30 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
117366

Exfolieert zachtjes en vernieuwt de huid

2
Aantal

Nacomi Next Level Serum met 10% melkzuur 30 ml

Een gezichtsproduct dat de huid zachtjes exfolieert en vernieuwt. De geavanceerde formule helpt dode cellen te verwijderen en egaliseert de huidskleur en textuur. Regelmatig gebruik van het serum helpt de huid glad te maken, onvolkomenheden te verminderen en de hydratatie te verhogen. Perfect voor de dagelijkse verzorging, vooral voor de huid die vernieuwing en revitalisatie nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in de huid en laat het intrekken. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua , melkzuur, propaandiol, glycerine, natriumhydroxide, Hyaluronic Acid , natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, inuline, cellulose, fructose, glucose, tetranatriumglutamaatdiacetaat, cellulosegom, xanthaangom, ethylhexylglycerine, Raspberry , benzylglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117366
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539721621

Nacomi Next Level Serum met...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming