Nacomi Next Level Serum met 2% Co-enzym Q10 30ml

Nacomi Next Level Serum met 2% Co-enzym Q10 30ml

€ 9,80
Inclusief belasting
117367

Regenereert en verjongt de huid intensief

0
Aantal

Nacomi Next Level Serum met 2% Co-enzym Q10 30ml

Een gezichtsproduct dat de huid intensief regenereert en verjongt. De geavanceerde formule helpt de tekenen van veroudering te bestrijden en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het serum ondersteunt de natuurlijke herstelprocessen van de huid en voegt glans en vitaliteit toe. Perfect voor de dagelijkse verzorging, vooral voor de huid die vernieuwing en bescherming tegen veroudering nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in de huid en laat het intrekken. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Gehydrogeneerd Farneseen, Polyglyceryl-3 Distearaat, Betaïne, Trehalose, Panthenol , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Glycerine, Propylheptyl Caprylaat, Ubiquinon, Persea Gratissima-olie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Glycine Soja-olie, Inuline, Cellulose , Fructose, Glucose, Tocoferol, Tocoferylacetaat, Melkzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Glycerylstearaatcitraat, Cellulosegom, Xanthaangom, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117367
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539721607

Nacomi Next Level Serum met...

€ 9,80
group_work Cookie toestemming