Nacomi Next Level Serum met 5 % Vitamine C Ascorbyl Tetraisopalmitaat 30ml

Nacomi Next Level Serum met 5 % Vitamine C Ascorbyl Tetraisopalmitaat 30ml

€ 12,40
Inclusief belasting
117368

Verheldert en egaliseert de huidtint

1
Aantal

Nacomi Next Level Serum met 5 % Vitamine C Ascorbyl Tetraisopalmitaat 30ml

Een gezichtsproduct dat de huidtint verheldert en egaliseert. De geavanceerde formule ondersteunt de productie van collageen, waardoor de zichtbaarheid van rimpels en verkleuringen wordt verminderd. Het serum heeft een antioxiderende werking, beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren en geeft glans en vitaliteit. Perfect voor de dagelijkse verzorging, vooral voor de huid die verheldering en verjonging nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng iedere ochtend en/of avond een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in de huid en laat het intrekken. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Ascorbyl Tetraisopalmitaat, Propaandiol, Polyglyceryl-3 Distearaat, Betaïne, Coco-Caprylaat/Capraat, Propylheptyl Caprylaat, Trehalose, Panthenol , Cetearyl Alcohol, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Vitis Vinifera Zaadolie, Inuline, Cellulose, Fructose, Glucose, Glycine Soja-olie, Tocoferol, Tocoferylacetaat, Melkzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Glycerylstearaatcitraat, Cellulosegom, Xanthaangom, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117368
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539721645

Nacomi Next Level Serum met...

€ 12,40
group_work Cookie toestemming