Nacomi Next Level Serum met 4% Ectoïne en 5 % Trehalose 30ml

Nacomi Next Level Serum met 4% Ectoïne en 5 % Trehalose 30ml

€ 9,80
Inclusief belasting
117371

Hydrateert intensief en beschermt de huid

0
Aantal

Nacomi Next Level Serum met 4% Ectoïne en 5 % Trehalose 30ml

Een gezichtsproduct dat de huid intensief hydrateert en beschermt. Versterkt de beschermende barrière, vermindert roodheid en irritatie en herstelt het gezonde uiterlijk van de huid. Perfect voor de dagelijkse verzorging, vooral voor de gevoelige en droge huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng iedere ochtend en/of avond een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in de huid en laat het intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, trehalose, ectoïne, gehydrogeneerde farneseen, polyglyceryl-3-distearaat, betaïne, coco-caprylaat/capraat, Panthenol , glycerine, cetearylalcohol, propylheptylcaprylaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Hyaluronic Acid , gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat, natrium Hyaluronaat-crosspolymeer, glycinesoja-olie, inuline, cellulose, fructose, glucose, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, tocoferol, tocoferylacetaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, melkzuur, glycerylstearaatcitraat, cellulosegom, xanthaangom, ethylhexylglycerine, Raspberry , natriumhydrox Hier ga ik , benzylglycol, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117371
veel

Specifieke referenties

EAN
5902539721683

Nacomi Next Level Serum met...

€ 9,80
group_work Cookie toestemming