Siliconen gezichtsreinigingsborstel, Blauw, 1 stuk

Siliconen gezichtsreinigingsborstel, Blauw, 1 stuk

€ 4,30
Inclusief belasting
117388

Siliconen gezichtsreinigingsborstel

0
Aantal

Siliconen gezichtsreinigingsborstel, Blauw, 1 stuk

De blauwe siliconen gezichtsreinigingsborstel is een perfect hulpmiddel voor de dagelijkse huidverzorging. De borstel is gemaakt van hoogwaardige, zachte siliconen en reinigt de huid zacht ale effectief, waarbij onzuiverheden, overtollig talg en make-upresten worden verwijderd. Het is ideaal voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en biedt een diepe reiniging zonder irritatie.

Productvoordelen:

-Diepe reiniging: zachte siliconen borstelharen verwijderen effectief onzuiverheden en dode huidcellen.

-Gezichtsmassage: Het gebruik van een borstel tijdens het wassen van uw gezicht stimuleert de bloedcirculatie, wat een gezond uiterlijk van de huid bevordert.

-Hygiënisch: Siliconen is een materiaal dat bestand is tegen bacteriegroei, gemakkelijk schoon te maken en sneldrogend.

- Handig: de ergonomische vorm van de borstel zorgt voor gebruiksgemak en gemakkelijk manoeuvreren bij het wassen van je gezicht.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak je gezicht nat met warm water en breng een kleine hoeveelheid van je favoriete gezichtsreiniger aan op de borstel. Masseer uw gezicht zachtjes met cirkelvormige bewegingen gedurende ongeveer 1-2 minuten, waarbij u zich concentreert op de zones die het meest zijn blootgesteld aan vervuiling. Spoel je gezicht grondig af met water en droog het af met een handdoek. Na gebruik de tandenborstel onder stromend water wassen en laten drogen.

117388
veel

Specifieke referenties

EAN
7922156005

Siliconen...

€ 4,30
group_work Cookie toestemming