Siliconen gezichtsreinigingspad Yellow 1 stuk

Siliconen gezichtsreinigingspad Yellow 1 stuk

€ 3,70
Inclusief belasting
117397

De gele siliconen gezichtsreinigingspad is een innovatief hulpmiddel voor de dagelijkse huidverzorging en zorgt voor een zachte maar effectieve reiniging.

0
Aantal

Siliconen gezichtsreinigingspad Yellow 1 stuk

De gele siliconen gezichtsreinigingspad is een innovatief hulpmiddel voor de dagelijkse huidverzorging en zorgt voor een zachte maar effectieve reiniging. Deze pad is gemaakt van hoogwaardige, zachte siliconen, die veilig is voor de huid en gemakkelijk schoon te maken is. Dankzij de ergonomische vorm en delicate uitsteeksels masseert het kussen de huid perfect, verwijdert onzuiverheden, dode huidcellen en overtollig talg, stimuleert de microcirculatie en verbetert de conditie ervan.

Belangrijkste voordelen:

-Zachte reiniging: zachte siliconenuitsteeksels verwijderen effectief ale voorzichtig onzuiverheden zonder de huid te irriteren.

-Stimulatie van de microcirculatie: Patchmassage verbetert de bloedcirculatie, wat een gezond en stralend uiterlijk van de huid bevordert.

-Gemakkelijk schoon te houden: Siliconen zijn hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is.

-Ergonomisch ontwerp: het kussen ligt goed in de hand, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is tijdens de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een beetje van je favoriete gezichtsreiniger aan op de pad. Maak je gezicht nat met water. Masseer uw gezicht zachtjes met het kussentje in cirkelvormige bewegingen, waarbij u zich concentreert op de probleemgebieden. Spoel uw gezicht af met water en droog het voorzichtig af met een handdoek. Na gebruik de pad grondig wassen met water en laten drogen.

117397
veel

Specifieke referenties

EAN
8635799079

Siliconen...

€ 3,70
group_work Cookie toestemming