YOPE Skinimally Pure Correcting Serum Gezichtsserum 40 ml

YOPE Skinimally Pure Correcting Serum Gezichtsserum 40 ml

€ 7,20
Inclusief belasting
117373

Corrigerend Serum

0
Aantal

YOPE Skinimally Pure Correcting Serum Gezichtsserum 40 ml

Een geconcentreerd serum dat een volledig spectrum van huidherstel biedt en een uitgebreide werking biedt in één product. Het doel is om huidbalans te bereiken door celvernieuwing, het beperken van de vorming van onvolkomenheden, het verminderen van de zichtbaarheid van poriën en het gladmaken van de huid. Het serum is perfect voor zelfs de meest reactieve huid en vervangt een meerstapsroutine door minimalistische verzorging, waardoor de huid de kans krijgt om te regenereren.

Productvoordelen:

-Celvernieuwing: Het serum ondersteunt de vernieuwing van epidermale cellen en helpt de huidbalans te bereiken.

-Vermindering van imperfecties: Beperkt de vorming van imperfecties en vermindert de zichtbaarheid van poriën.

-Het gladmaken van de huid: Verbetert de textuur van de huid, waardoor deze gladder en uniformer wordt.

-Minimalistische verzorging: Vervangt een uit meerdere stappen bestaande verzorgingsroutine en biedt maximale resultaten in één product.

Actieve ingrediënten:

- Ficin ficin: Vermindert de talgafscheiding, reactiveert endogene exfoliatieprocessen, ondersteunt de celvernieuwing van de epidermis, maakt de huid glad en hydrateert, waardoor de glans en uniformiteit ervan wordt verbeterd.

-Mariene hyaluron: een complex van hyaluronzuur met een ferment uit het mariene organisme Pseudoalteromonas - Arctalis, dat de talgafscheiding vermindert, de zichtbaarheid van de poriën minimaliseert en zorgt voor langdurige hydratatie.

-Acacia en trehalose: hydraterende, verzachtende en beschermende eigenschappen; ze hebben een verzachtende en ontstekingsremmende werking, waardoor de conditie van de huid aanzienlijk verbetert.

Functies:

-Regeneratie: Ondersteunt de regeneratieprocessen van de huid en draagt bij aan een gezond uiterlijk.

-Hydratatie: hydrateert de huid diep en zorgt voor langdurige hydratatie en elasticiteit.

-Bescherming: Versterkt de beschermende barrière van de huid en beschermt deze tegen schadelijke externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels serum aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes tot het volledig is opgenomen. Gebruik 's ochtends en 's avonds voor het beste resultaat en geniet elke dag van een gezonde, evenwichtige huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Pentyleenglycol, Propaandiol, Niacinamide, Glycerine, Trehalose, Gehydrolyseerd plantaardig eiwit, Natriumhyaluronaat, Pseudoalteromonas Fermentextract, Succinoglycan, Acacia Senegal-gomextract, Ficus Carica Fruitextract, Mangifera Indica ( Mango ) Bladextract, Ribes Nigrum ( Black bes) Knopextract, hectoriet, hydroxyacetofenon, maltodextrine, natriumsalicylaat, parfum, xanthaangom, glyceryllauraat, natriumlevulinaat, natriumanisaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, benzylsalicylaat, cumarine, geraniol, hexylkaneel, limoneen, linalool. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117373
veel

Specifieke referenties

EAN
5903760207960

YOPE Skinimally Pure...

€ 7,20
group_work Cookie toestemming