Lynia Byelines hydraterende en verstevigende gezichtscrème 50 ml

Lynia Byelines hydraterende en verstevigende gezichtscrème 50 ml

€ 11,40
Inclusief belasting
117514

Hydrateert en verstevigt de huid intensief, waardoor de elasticiteit en het gezonde uiterlijk worden hersteld

2
Aantal

Lynia Byelines hydraterende en verstevigende gezichtscrème 50 ml

Een veelzijdige gezichtsverzorgingscosmetica die voldoet aan de behoeften van de droge, rijpe huid en die met de eerste tekenen van veroudering. De lichte consistentie en de delicate geur van bamboe met een vleugje groene thee maken het uiterst aangenaam in gebruik. Bovendien is het verrijkt met vitamine E en d-Panthenol, die de huid intensief hydrateren en verstevigen, waardoor de elasticiteit en het gezonde uiterlijk worden hersteld. De echte kracht van Byelines Cream is echter het unieke complex van natuurlijke Byelines-extracten, die niet alleen effectief werken, ale ook veilig zijn voor de huid en uitgebreide verzorging bieden in elke gebruiksfase.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een passende hoeveelheid crème aan op gezicht, hals en decolleté. Verdeel het product grondig en laat het intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco Caprylaat/Capraat, Glyceryl Stearaat Citraat, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Borago Officinalis Zaadolie, Oenothera Biennis Olie, Butyrospermum Parkii Boter, Humulus Lupulus Extract, Rosmarinus Officinalis Blad Extract, Hamamelis Virginiana-bladextract, Salvia Officinalis-bladextract, Equisetum Arvense-extract, Citrus Limon Peel-extract, Centella Asiatica extract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Panthenol , Tocoferylacetaat, Natriumacrylaat / Natriumacryloyldimethyltauraat-copolymeer, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Parfum , Natriumfytaat, isohexadecaan, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, polysorbaat 80, pantolacton, citroenzuur, sorbitanoleaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117514
veel

Specifieke referenties

EAN
5900718901970

Lynia Byelines hydraterende...

€ 11,40
group_work Cookie toestemming