Lynia V-REDuce Gezichtscrème met vitamine B12 en F 30 ml

Lynia V-REDuce Gezichtscrème met vitamine B12 en F 30 ml

€ 22,80
Inclusief belasting
117516

Regelmatig gebruik ondersteunt de celvernieuwing, waardoor het gezonde, stralende uiterlijk en de intense hydratatie van de huid worden hersteld

0
Aantal

Lynia V-REDuce Gezichtscrème met vitamine B12 en F 30 ml

Een modern product gemaakt voor uitgebreide huidverzorging. Verrijkt met vitamine B12 en F, is deze crème niet alleen ontworpen om roodheid te verminderen, ale ook om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Regelmatig gebruik ondersteunt de celvernieuwing, waardoor het gezonde, stralende uiterlijk en de intense hydratatie van de huid worden hersteld.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een passende hoeveelheid crème aan op uw gezicht. Verdeel het product grondig en laat het intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco Caprylaat/Capraat, Capryl/Caprinetriglyceride, Cetearylalcohol, Propaandiol, Crambe Abyssinica Zaadolie, Glycerylstearaatcitraat, Glycerylstearaat, Stearinezuur, Tocoferylacetaat, Squalaan, Natriumascorbylfosfaat, Pyridoxine HCl, Linolzuur, Linoleenzuur, Niacinamide, Calcium , cyanocobalamine, extract van citrusaurantium dulcisfruit, glycerine, natriumlauroylglutamaat, tocoferol, palmitinezuur, oliezuur, acacia-senegalgom, xanthaangom, maltodextrine, natriumzetmeeloctenylsucinaat, parfum, siliciumdioxide, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumfytaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117516
veel

Specifieke referenties

EAN
5900718902151

Lynia V-REDuce...

€ 22,80
group_work Cookie toestemming