Lynia Lipid Serum Regulerend Gezichtsserum 15 ml

Lynia Lipid Serum Regulerend Gezichtsserum 15 ml

€ 13,60
Inclusief belasting
117517

Een ideale oplossing voor mensen met een vette of gecombineerde huid die op zoek zijn naar effectieve methoden om het talgniveau onder controle te houden

1
Aantal

Lynia Lipid Serum Regulerend Gezichtsserum 15 ml

Innovatief olieserum, speciaal ontwikkeld voor effectieve controle van de talgafscheiding. Bevat vitamine F, tea tree olie en lavendelolie en biedt uitgebreide ondersteuning bij de huidverzorging. Het serum reguleert de talgafscheidingsprocessen. Toepassingsstudies bevestigen de doeltreffendheid ervan, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen met een vette of gecombineerde huid die op zoek zijn naar effectieve methoden om de talgniveaus onder controle te houden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke avond een paar druppels serum aan op uw gezichtshuid. Verdeel het product grondig en laat het intrekken. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Cannabis Sativa-zaadolie, C13-15-alkaan, Squalaan, Sheaboter-ethylesters, tocoferylacetaat, Melaleuca Alternifolia-bladolie, Lavandula Angustifolia-kruidenolie, linolzuur, linoleenzuur, palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur, Tocoferol, Limoneen, Linalool, Geraniol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117517
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
5900718902168

Lynia Lipid Serum...

€ 13,60
group_work Cookie toestemming