L'Biotica Dermomask uitdrukkelijk gladmakend gezichtsmasker met vitamine A 8 ml

L'Biotica Dermomask uitdrukkelijk gladmakend gezichtsmasker met vitamine A 8 ml

€ 2,00
Inclusief belasting
117640

Verbetert effectief het uiterlijk en de conditie van de huid, hydrateert diep en vermindert de zichtbaarheid van rimpels

1
Aantal

L'Biotica Dermomask uitdrukkelijk gladmakend gezichtsmasker met vitamine A 8 ml

Het direct gladmakende masker is een geconcentreerde vitamineampul voor de huid met zichtbare rimpels en een oneffen structuur. dermo -formule, rijk aan actieve ingrediënten, verbetert snel en effectief het uiterlijk en de conditie van de huid, hydrateert diep en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Actie van actieve ingrediënten:

0,3% Vitamine A cplx - verhoogt de productie van collageen en elastine, versnelt de huidvernieuwing en maakt de huid intensief glad.

Squalaan – regenereert de hydrolipidenlaag van de epidermis sterk en verhoogt de penetratie van actieve stoffen.

Synbiotica – bieden bescherming en ondersteunen het natuurlijke huidmicrobioom.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde gezichtshuid. Laat het 15-20 minuten intrekken en dep vervolgens het overtollige masker in de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, betaïne, tripelargonine, cetearylalcohol, triethylhexanoïne, squalaan, dicaprylylether, trehalose, Panthenol , tocoferylacetaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, retinylpalmitaat, Helianthus Annuus-zaadolie, tocoferol, pentyleenglycol, glycerine, Lactobacillus-ferment, inuline , Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Arginine, Polyglyceryl-4 Isostearaat, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Natriumlactaat, Fructose, Ureum, Maltose, Allantoïne, Natriumhydroxide, Natrium PCA, Natriumhyaluronaat, Glucose, Aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Natriumpolyacrylaat, Ethylhexylstearaat, Trideceth-6, Dinatriumfosfaat, Citroenzuur, Natriumchloride, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117640
veel

Specifieke referenties

EAN
5900116102757

L'Biotica Dermomask...

€ 2,00
group_work Cookie toestemming